Ne kuader te nates se Kadrit Myftiu i Pukes zhvilloi nje tjeter takim ne fshatin Trun

Ne kuader te nates se Kadrit me 04.07.2015 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje tjeter takim ne fshatin Trun.

Gjate takimit ne fshatin Trun 4.07.2015
Gjate takimit ne fshatin Trun 4.07.2015

Myftiu Gezim Kopani pasi falenderoj te pranishmit per ardhjen foli mbi vlerat e besimit ne Allahun xh.sh si dhe mbi rendesin e nates se Kadrit. Myftiu i Pukes Gezim Kopani nder te tjera tha: “…Eshte besimi ne Krijuesin e Gjithesise qe i ben njerezit me te dashur me njeri-tjetrin. Duke besuar Allahun xh.sh si dhe duke respektuar muajin e Tij,pra muajin Ramazan Allahu xh.sh prenton shperblime dhe rahmete te larta, pasi muaji Ramazan eshte muaji Im dhe vetem Une shperblej per te thote Allahut xh.sh. Prandaj le te nxitojme ne kryerjen e puneve dhe vepra te mira per gjate muajit Ramazan dhe per me teper ne dhjete ditet e fundit te muajit Ramazan. Dite ne te cilat bie edhe nata e bekuar e Kadrit.”

Nderkohe gjate muajit te madheruar te Ramazanit Myftinia Puke ka shperndare mbi 200 pako ushqimore. Ndersa bashkepunimi me i fundit ne kete drejtim ishte  ai me Fondacionin Miresia e cila mundesoi rreth 60 pako ushqimore ku pjese e seciles ishte edhe fshati Trun.

Trun-Puke; 04.07.2015

Gjate takimit ne fshatin Trun 4.07.2015
Gjate takimit ne fshatin Trun 4.07.2015

 

Leave a Reply