Ne kuader te muajit Ramazan u zhvillua nje takim ne fshatin Kryezi

Myftinia e rrethit Puke ne kuader te muajit Ramazan organizoi nje takim ne fshatin Kryezi te Pukes. Ne kete takim mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i  cili

Kryezi-Puke 2015
Kryezi-Puke 2015

shoqerohej nga Antari aktual i Keshillit te Myftinise Puke per kete fshat Mustaf Arifaj.

Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani foli mbi vleret dhe sevapet e muajit Ramazan duke ftuar banoret e ketij fshati qe ti bashkohen miresise se muajit te bekuar te Ramazanit. Nderkoh Myftiu nuk la pa permendur vlerat historike islame qe mbart fshati Kryezi i cili prej kohesh ka qene nje nder vlerat e Myftinise. Nderkohe Myftiu ftoj banoret qe te bashkohen ne ngritjen e vlerave islame ne fshat ku vuri theksin tek rinia.

Kryezi ; 13.06.2015

 

Kryezi-Puke 2015
Kryezi-Puke 2015

 

IMG_0300

Leave a Reply