Ne kuader te muajit ramazan ndihmohen disa familje ne fshatin Kryezi

Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia u ka ardhur ne ndihme disa familjeve ne fshatin Kryezi. Ne kete shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani aktivist te Myftinise dhe Antari i Keshillit te Myftinise Puke Mustaf Arifaj. Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi falenderoj Fondacionin Mireisa per mbeshtetjen ndaloj pak mbi sjelljen qe duhet te kete cdo mysliman pas muajit ramazan, gjithashtu me kete rast uroj festen e Fiter Bajramit.

Kryezi; 01 qershor 2019

20190601_165849 20190601_171516 20190601_171617

Leave a Reply