Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Istanbul shtron iftarin tradicional

Si cdo vit, edhe kete vit Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Istanbul ka organizuar shtrimin e iftarit tradicional ne qytetin e Pukes. Ne fjalen e tij Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderoj shoqaten Istabul e cila cdo vite mundeson shtrimin e iftarit tradicional duke qene keshtu prane Myftinise Puke dhe agjeruesve te ramazanit. Ndersa ne emer te shoqates Istanbul pershendeti sekretari i kesaj shoqate Bledjan Mehmeti i cili nder  te tjera tha: “Prej vitesh shoqata Istanbul ka mbeshtetur Myftinine e Pukes qofte ne projekte ne ndihme te familjeve ne nevoj, arsim etj, dhe ne kuader te ketij bashkepunimi ndodhemi sont ketu ne kete iftar dhe me kete rast ju urojme festen e Fiter Bajramit.”

Puke; 01 qershor 2019

20190601_203034 20190601_204631 20190601_204827

Leave a Reply