Ne keto dite te ftohta dimri Myftinia Puke ndihmon disa familje ne nevoj

Si çdo here ne dite te ftohta dimri, e dite te veshtira Myftinia Puke u eshte gjendur prane dhjetra familjeve ne nevoj te rrethit Puke. Edhe kesaj rradhe ne baze te kerkesave te ardhur sefundmi ne Myftini, Myftinia Puke iu pergjigj nevojave te tyre duke u ardh ne ndihme me pako ushqimore, jorgan dhe kepuca. Nga kjo ndihme perfituan 40 familje ne qytetin e Pukes. Date; 13 shkurt 2023

Leave a Reply