Myslimanet e fshatit Trun-Puke;Ne fshatin Trun kemi pasur xhami

Gjate mbledhjes se Keshillit te Myftinise se rrethit Puke te dates 08.08.2015 Myftiu i Pukes Gezim Kopani njoftoi antaret e Keshillit se ne fshatin Trun te Pukes ka pasur xhami, informacion te cilin nuk e kemi pasur me pare. Ne lidhje me kete Myftinia Puke shume shpejt do krijoje nje grup pune dhe ne bashkepunim me myslimanet e fshatit Trun do beje vizite konstatimi ne lidhje me xhamin qe banoret e kesaj zone thone qe ka qene.

Leave a Reply