Myftiu i Pukës zhvillon vizitë zyrtare në Famullin e Pukës

Gjate vizites se Myftiut te Pukes ne Famullin e Pukes. 25.12.2013
Gjate vizites se Myftiut te Pukes ne Famullin e Pukes.
25.12.2013

Paraditen e sotme datë 25.12.2013 Myftiu i rrethit të Pukës Gezim Kopani i shoqëruar nga antarë të Këshillit të Myftinisë së rrethit Pukë kan zhvilluar vizitë zyrtare në Famullin e Pukës me rastin e Krishtëlindjes.

Myftiu u prit nga Famullitari Giovani Fiocchi dhe kryetari i Këshillit të Kishës Katolike Pukë Dod Boci. Në fjalen e tij Dod Baci ndër të tjera tha: “…Festa merr ngjyrë të veçantë kur ajo urohet nga miqt. Harmonia fetare është ajo që sjell për njerëzimin gëzim dhe dashuri mes njerëzve.”

Në mesazhin e tij Myftiu i Pukes Gezim Kopani ndër të tjera tha: “Është besimi në krijuesin e gjithësisë që sjell gëzim dhe lumturi në zemrat e njerëzve. Besimi i sinqertë në Zot bën që njerëzit të respektojnë njëri-tjeterin

 

Ne punim…

 

Leave a Reply