Myftiu i Pukës zhvillon një vizitë pune në Myftinë e Shkodrës

 

Gjate dites se sotme date 08 janar 2014 Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje vizite pune ne Myftinin e Shkodres. Myftiu u prit nga Myftiu i Shkodres Imam Muhamet Sytari.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje vizite pune ne Myftinine Shkoder. 08.01.2014
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje vizite pune ne Myftinine Shkoder.
08.01.2014

Qellimi i ketij takimi ishte kordininimi i disa aktiviteteve mes  Myftinise Puke dhe Shkoder mbi aktivitetin fetare gjate vitit 2014. Myftiu i Shkodres Muhamet Sytari premtoi mbeshtetjen e Myftinise Shkoder per rrethin e Pukes. 

Bashkepunimi i Myftinise Puke dhe Shkoder do konsistojne ne predikimet islame, seminare, tribuna fetare, iftare etj.

Leave a Reply