Myftiu i Pukes: Te pakten le te bejme lutje per te permbyturit ne Shkoder dhe 12 familjet ne Dardhe te Pukes

20180126_120911

Ne hytben e xhumase te dites se sotme 23 mars 2018, Myftiu i Pukes Gezim Kopani eshte ndalur per pak caste mbi problemet qe po hasin dhjetra familje te permbytura nga uji ne Shkoder si dhe per dymbedhjet familjet ne Dardhe te Pukes.

Nder te tjera Myftiu Gezim Kopani tha: “…Te gjithe ne duhet te vendosim veten tone ne pozicionin e tjetrit. Kur shtepite tona pikojne menjehere ankohemi , po ato familje ne Shkoder qe prej ditesh jane te permbytur nga uji ? Po atyre familjeve ne Dardhe te Pukes te cileve u eshte prishur shtepia si pasoj e shkarjes se tokes? Prandaj nese skemi mundesi ti ndihmojme vellezerit dhe motrat tone pa dallim , te pakten le te bejme lutje dhe dua per ta qe Zoti i Gjithesise tua lehtesoje vuajtjet e tyre…”

Puke; 23 mars 2018

Leave a Reply