Myftiu i Pukes priti ne nje takim pune perfaqesues te KMSH dhe Fondacionit Mirenjohja

Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim pune nje ekip pune te Drejtoris se Vakf Investimeve te Komunitetit Mysliman te Shqiperise si dhe perfaqesuesin e Fondacionit Mirenjohja. Ne takim u diskutua mbi veprimtarit e Myftinise Puke qe lidhen me objektet e xhamive dhe jo vetem.
Puke 27 dhjetor 2022

Leave a Reply