Myftiu i Pukes priti ne nje takim kreun e shoqates se Paraplegjikeve te Pukes

Takim

Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka pritun ne nje takim kreun e shoqates se Paraplegjikeve Puke Mark Bardhoshi. Ne takim u diskutua mbi veprimtarit e ketij komuniteti dhe mundesit e zhvillimit te aktiviteteve te perbashketa ne te mire te kesaj shtres. Nderkohe Myftiu Gezim Kopani pergezoj kreun e shoqates se Paraplegjikeve Puke per kontributin e dhene ne ndihme te kesaj shtrese duke ngritur zerin per shume ceshtje. Nderkohe nga ana e tij kreun i Shoqtes se Paraplegjikeve Puke Mark Bardhoshi falenderoj Myftiun Gezim Kopani per bashkepunimin si dhe informoj Myftiun per numrin e ketij komuniteti.

Me; 02.08.2019

Leave a Reply