Myftiu i Pukes merr pjese ne ceremonin e dhenies se çertifikatave per nxenesit e kursit islam Puke.

Myftiu i rrethite te Pukes Gezim Kopani gjate dites se sotme ka marr pjese ne ceremonin e shperndarjes se çertifikatave per nxenesit me te mire te kurseve islame ne rrethin e Pukes.

Myftiu gjate dhenies se çertifikates nxeneses Emanuela Laçi
Myftiu gjate dhenies se çertifikates nxeneses Emanuela Laçi

Ky aktivitet u zhvillua nga shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke shoqate e cila prej 16 vitesh ne bashkepunim me shoqates V.H.K Istanbul zhvillojne kurse islame.

Ne fjalen e tij Myftiu i Pukes Gezim Kopani nder te tjera tha: “Aktivitete te tilla kan nje rendesi te madhe per rinin, dhe jo vetem. Myftinia Puke vlerson punen e madhe qe shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke ne bashkepunim me shoqates Istanbul  bejne me rinin pukjane duke zhvilluar kurse dhe veprimtari te tilla.Ne i mbeshtesim keto nisma dhe kurse duke ju gjendur prane per tju dhene mbeshtetjen tone.”

Nga konkursi i zhvilluar mes nxnesve ne kurset e kesaj shoqate u vlersua si nxenesja me e mire Emanuela Laçi e cila mori edhe nje çmim.Po ashtu me çertifikate u vlersuan edhe disa nxenes te tjere.

Leave a Reply