Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvillon një takim me banorët e Rrapës.

Në kuadër të muajit të madh Rexhep Myftinia Pukë zhvilloi sot 24 prill 2015 një takim me banorët e fshatit Rrape dhe të Rrypës.

Rrape,24.04.2015
Rrape,24.04.2015

Në takim mori pjesë Myftiu i Pukës Gëzim Kopani i cili predikoi mbi rëndësin e muajit Rexhep dhe netëve të Mira, Regaib, Miraxh dhe Beraet. Myftiu Gëzim Kopani ftoi të pranishmit që ti lutemi Allahut xh.sh pasi çdo lutje që i bëhet Allahut rritet bereqeti,lumturia dhe gëzimi në zemrat dhe shtëpiat e atij që i lutet Allahut xh.sh. Në fund të takimit u shpërndanë disa literatura islame.

Aktualisht në Rrape dhe Rrypë jetojne rreth 200 mysliman.

Rrape,24.04.2015

 

 

 

 

IMG_3977 IMG_3953 IMG_3959 IMG_3961 IMG_3963 IMG_3976 IMG_3983

Leave a Reply