Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi vizitë në KBI Gjakovë

Me datë; 07 mars 2023 Myftiu i Pukës Gëzim Kopani sëbashku me disa bashkëpunëtor të Myftinisë Pukë zhvilluan një vizitë në Këshillin e Bashkësinë Islame të Gjakovës ku u priten nga Kryetari Dr. Valon Myrta
Kjo vizitë u zhvillua në kuadër të 100 vjetorit të Themelimit të Myftinisë Pukë dhe në përkujtim të të parëve të cilët parvarsisht vështirsive dhanë kontribut të jashtzakonshëm në thirrjen e islamit.
Falenderim dhe mirënjohjë të veçantë Myftiu i Pukës i përcolli kryetarit të KBI Gjakovë Dr. Valon Myrtës për kontributin që hoxhallarët Gjakovarë dhe jo vetem dhanë për thirrjen islame në rrethin e Pukës.
Pas takimit sëbashku me Kryetarin e KBI Gjakovë vizituan Xhamin e Hadum Agës e cila gëzon statusin e Mbrojtur të Trashëgimisë Kulturore të Republikës së Kosovës

Leave a Reply