Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim ne Njesin Administrative Blerim

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje vizite zyrtare ne Njesine Administrative Blerim te Bashkise Fushe Arrez. Myftiu u prit nga Administratorin e kesaj Njesije Gjovalin Prendi te cilin e uroj per detyren ne krye te njesise.
Myftiu informoi z.Prendi per aktivitetin qe Myftinia Puke zhvillon ne kete njesi si dhe mundesit e bashkepunimeve ne te mire te komunitetit.
Nga ana e tij z. Gjovalin Prendi pasi falenderoj per urimin e Myftiu nder te tjera tha: “Ne emer te Njesise tone por edhe ne emer te Bashkise Fushe Arrez ju falenderoj per viziten dhe njekohesisht ne vlersojme kontributin e Myftinise por edhe tuajin personal pasi jeni gjendur prane komunitetit jo vetem ne aktivitetet fetare por edhe ne mbeshtetjet sociale. Njesia jone ka 7 fshatra ku shumica prej tyre jane te besimit mysliman , ndaj ne jemi te hapur per bashkepunim me ju dhe te gjithe…” (Tetor 2023)

Leave a Reply