Myftiu Gëzim Kopani zhvilloi vizitë zyrtare në Bashkinë Fushë Arrëz

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje vizite zyrtare ne Bashkin e Fushe Arrezit ku u prit nga kreu i ri i kesaj Bashkie z.Hil Curri dhe n/Kryetari Mikel Qafa . Me kete rast Myftiu i shprehu urime per zgjedhjen e tij ne krye te kesaj Bashkie z. Hil Curri . Gjate takimit u fol mbi mundesit e bashkepunimeve te ndryshme ne te miren e perbashket te komunitetit.
Date; 11 tetor 2023

Postimi i Bashkise Fushe Arrez ne faqen zyrtare ne instagram

Leave a Reply