Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim perfaqesuesit e shoqates Sulejmanie

3

Diten e xhuma me 26.07.2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani , priti ne nje takim perfaqesuesin e shoqates Sulejmani per Shqiperin imamin e nderuar Shukri Kapllan.
Gjate takimit u diskutua mbi bashkepunimin mes Myftinise Puke dhe shoqates Sulejmanie duke i kushtuar vemendje te vecante ceshtjes arsimore islame, veprimtarise fetare dhe jo vetem. Po ashtu Myftiu Gezim Kopani u interesua per ceshtjen e mos ndertimit te Konvikit islam ne Puke dhe pengesat e shfaqura ne kete drejtim.

Nga ana e tij, imam Shukri Kapllan falenderoj Myftiun e Pukes Gezim Kopani per punen e madhe ne rrugen e islame duke gjalleruar si asnje here me pare islamin ne rrethin e Pukes, qoft kjo me ringritjen e xhamive , qofte ne rihapjen e shume Mejtepeve por edhe ne aspektin social duke u ardhur ne ndihme dhjetra familjeve ne rrethin e Pukes. Gjiashtu gjej rastin te falenderoj Myftiun Gezim Kopani per bashkepunimin e krijuar me shoqaten tone duke i kushtuar vemendje te vecante arsimit fetare po ashtu edhe veprimtarive te tjera sic eshte rasti i fundit per drejtimin e namazeve nga nje imam , mesues i yni per kete gje ne emrin tim por edhe te shoqates ju falenderoj.

Me pas takimi vijoj me diskutime te tjera.

Puke me; 26.07.2019

2

 

Leave a Reply