Myftiu Gezim Kopani zhvillon takime ne prag te kurban Bajramit.

Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani ka filluar disa takime me besimtaret mysliman te rrethit te Pukes ne prag te festes se kurban Bajramit.

Fush,Arrez 28.9.2014
Fush,Arrez
28.9.2014kurban Bajramit.

Ne kete kuader Myftiu Gezim Kopani zhvilloi nje takim ne Fushe Arrez ne lagjen e “Shtepis se Madhe” Na takim Myftiu predikoj mbi rendesin e adhurimit te Allahut xh.sh si dhe pse Allahu xh.sh i dhuroi myslimaneve dy festa Fiter Bajramin dhe Kurban Bajramin. Myftiu ndaloi pak mbi rendesin e sadakas dhe berjes se kurbanit.

Me perfundimin e bisedes, Myftiu Gezim Kopani u njoh me disa shqetesime te besimtareve mysliman te cilet shprehen shqetesime mbi: Mos ndertimin e Xhamise ne Fushe-arrez, diskriminimi qe ju behet femijeve mysliman ne shkolla si dhe diskriminimit qe ju behen myslimaneve ne shperndarjen e  bursave per studentet, po ashtu edhe ne punet shteterore.

Fushe Arrez me; 28 shtator 2014

Leave a Reply