Myftiu Gezim Kopani zhvilloj takim me aktivistet e Myftinise

2

Sot 26 janar 2020 , Myftinia Puke zhvilloj nje takim puna me disa nga Anetaret e Keshillit te Myftinise Puke, aktiviste te Myftinise, ativistet e Forumit te Gruas dhe disa Kryepleq te fshatrave. Ky takim u zhvilluar ne kuader te 30 vjetorit te Lirise se Besimit.
Takimin e drejtoj Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili ftoj te pranishmit qe ti kushtojne vemendje te shtuar grumbullimit te historise islame ne rrethin e Pukes, shtimin e nxenesve ne Mejtepet e rrethit Puke, punimi me te afermit dhe kolet per njohjen edhe me shume te fese islame duke i mbajtur afer ato si dhe duke i ftuar ne aktivitete te ndryshme qe Myftinia zhvillon dhe per me teper per ti afron me shume me besimin dhe namazin, si dhe shtim e veprimtarve dhe pjesmarresve ne aktivitet qe zhvillojme.
Takimi u zhvillua ne forme bashkebisedime ku te pranishmit moren angazhime si dhe dhane edhe mendimet e tyre. Te pranishmit qe moren pjese ishin nga: Puka, Qerreti , Kabashi , Rrapja , Fushe Arrezit , Kryeziu , Micoj , Iballe , Fleti  , Xathi , Truni etj.
Puke me: 26 janar 2020

1 3 4 5 6 7 1

Leave a Reply