Myftiu Gezim Kopani lutje te veçante ne iftar per myslimanet

Mbreme Myftiu Gezim Kopani ishte i pranishem ne iftarin e shtruar nga Hysejin Cetinkaja ne qytetin e Pukes. Ne fjalen e tij pershendetese Myftiu Gezim Kopani falenderoj Cetinkaja i cili prej tre vitesh ka mbeshtetur me iftare Myftinin e rrethit te Pukes duke u bere keshtu pjese e lutjeve dhe duave tona. Nderkoh Myftiu ka bere nje dua te veçante per myslimanet pjese e te ciles ishin edhe myslimanet e Gazzes te cilet po masakrohen ne kete muaj te Ramazanit  nga te gjitha drejtimet ne menyren me shnjerezore.

Ne iftare moren pjese agjerues dhe familjet e disa  jetimeve.

24.07.2014

IMG_2012

Leave a Reply