Myftinia Pukë zhvilloi në qytetin e Fushë Arrëzit takim me rastin e natës së mirë të Beraetit

Me rastin e nates se Mire te Beraetit, Myftinia Puke organizoj nje takim me disa besimtaret ne qytetin e Fushe Arrezit. Gjate fjales se tij Myftiu Gezim Kopani foli mbi kete nate si dhe mbi muajin e bekuar te Ramazanit. Ne fund te takimit u shpernda literatur dhe imsakija e ramazanit. Date, 24 shkurt 2024

Leave a Reply