Myftinia Pukë shpërndau në qytetin e Fushë Arrëzit ushqime për disa familje të këtij qyteti

Myftinia Puke me mbeshtetjen e KMSH-se shperndau disa pako me ushqime ne qytetin e Fushe Arrezit. Pakot me ushqime u mundesuan nga Qendra e Mbretit Selman per Ndihme dhe Bamiresi nga Arabia. Nga kjo ndihme perfituan rreth 30 familje.

Leave a Reply