Myftinia Puke shperndan sobe drush per disa familje ne nevoj

Myftinia Puke u ka ardhur ne ndihme kater familjeve ne nevoj ne fshatin Qerret dhe nje familje ne fshatin Krove duke i ndihmuar me sobe drush. Ndihma u mundesua nga Fondacioni”Miresia” Tirane. Ne shperndarjen e sobave mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe kryetari i fondacionit “Miresia” Korab Kaja.20161209_143705

Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj kreun e fondacionit “Miresia” Korab Kaja i cili prej disa vitesh mbeshtet Myftine Puke ne disa fusha si pershembull: ndihma financioare per disa jetim, projekte sociale gjate muajit Ramazan, dhe mbeshtetje te tjera sic eshte kjo e dites se sotme. Ne te ardhmen deshirojme qe bashkepunimi te shtohet edhe me shume pasi rrethi i Pukes ka shume nevoja.

Gjithashu edhe kreu i fondacionit Miresia z.Korab Kaja falenderoi Myftinin e Pukes per bashkepunimin duke premtuar mbeshtetje te tjera per Myftinin e Pukes sic jane keto projekte afat shkurter ne ndihme te familjeve ne nevoj. Nderkoh z.Kaja mori persiper ndihmesen e nje familje ne fshatin Qerret per rregullimin e shtepise se tij.

Puke me; 10.12.2016

20161209_143627 20161209_143705 20161209_143852 20161209_145422 20161209_145728 20161209_145755

Leave a Reply