Myftinia Puke shperndan pako me ushqime ne fshatin Kryezi dhe Trun

Ka vijuar puna per shperndarjen e pakove me ushqime te muajit Ramazan ne rrethin e Pukes. Ndalesa e radhes e Myftinise Puke ishte ne fshatin Kryezi dhe ne fshatin Trune.20170606_183149

Ne shperndarjen e pakove me ushqime ne fshatin Kryezi mori pjese Myftiu Gezim Kopani dhe anetari i Keshillit te Myftinise Mustaf Arifaj. Pakot me ushqime ne kete fshat u mundesuan nga Bashkesia Islame e Republikes se Kosoves.

Poko me ushqime te muajit Ramazan u shperndane edhe ne fshatin Trun te rrethit te Pukes. Ne shperndarjen e Pakove mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe kryeplaku i fshatit Trun Isuf Diku. Pakot me ushqime u mundesuan nga fondacioni Miresia.

Ramazan 2017

20170606_183149 20170606_183112 20170606_183045 20170609_183007 20170609_182938 20170606_183426 20170606_183134

20170609_183018

Leave a Reply