Myftinia Puke organizon aktivitete sportive

Myftinia Puke qe nga muaji mars 2014 ka startuar organizimin e aktiviteteve sportive ne gjithe rrethin e Pukes.P2230313.JPG

Ne datat 12, 13 prill 2014 Myftinia Puke organizoj ndeshje futbolli me grup moshat e vogla dhe te mesme. Po gjate ketij muaji do organizohet ndeshja me xhematin e Xhamise Puke dhe me ato te Fushe-arrezit.

Nderkohe me date 25 prill 2014 Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresene H.Sh.Shamia Shkoder do organizohet  ndeshje futbolli mes ekipin Xhamise Puke dhe cunat e matures se Medreses Shkoder.

P2230317.JPG

 

 

 

 

Aktivitete te ndryshme sportive do organizohen edhe me grate dhe vajzat.

15.04.2014

Leave a Reply