Myftinia Pukë në ndihmë të familjeve në nevojë

Sot, Myftiu i Pukes Gezim Kopani ishte ne disa familje ku shperndau disa pako ushqimore per familjet ne nevoj.Me kete rast Myftiu apelon per vemendje dhe ndihme te menjehershme per kete shtrese pasi situata ku ndodhemi ua ka veshtirsuar edhe me shume jeten.Ky aktivitet social u realizua ne saj te mbeshtetjes se dhene nga shoqata V.H.K. Istanbul.

Shtator 2021

Leave a Reply