Myftinia Puke ndihmon familjet e varfra dhe femijet jetim.Ramazan 2014

IMG_1368Ne kuader te muajit te bekuar te Ramazanit, Myftinia e rrethit Puke u ka ardhur ne ndihme me disa pako ushqimore te disa familjeve te varfra dhe jetim te qytetit te Pukes.

Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese vete Myftiu i Pukes Gezim Kopani ku u njoh edhe me shqetesimet dhe hallet qe kan disa familje jetim dhe familje te varfra ne qytetin e Pukes.  Pakot ushqimore u shperndane familjeve pa dallime fetare.Ditet ne vijim Myftinia Puke do ndihmoje familjet e varfra ne Dedaj, Kabash, Rrape, Fushe-arrez, Flet etj.

IMG_1414 IMG_1381 IMG_1411 q

Leave a Reply