Myftinia Puke ndihmon disa familje te varfra ne qytetin e Pukes dhe te Rrapes

Ne kuader te nates se Mire te trete Beraet , Myftinia e rrethit Puke u ka ardhur ne ndihme disa familjeve ne nevoje ne qytetin e Pukes si dhe disa familje ne njesine vendore te Rrapes.

Pakot me ushqimore u shperndan per jetime, familjet e varfra etj. Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese grupi i punes ngritur nga Keshilli i Myftinise se rrethit Puke.

Nderkoh Myftinia Puke eshte duke hartuar planin e punes per muajin e shenjte te Ramazanit.

Puke 30.5.2015

IMG_0195

Leave a Reply