Myftinia Puke ndihmon disa familje ne Fushe Arrez, Kryezi, Rrape dhe Iballe

Ne kuader te muajit ramazan Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Yardimeli dhe UBA shperndau pako me ushqime per disa familje ne: Fushe Arrez, Kryezi dhe Rrape. Ne shperndarje pervec aktivisteve te Myftinise si : Mustaf Arifaj, Astrit Mataj, Vjollca Selimaj mori pjese dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili ka falenderuar donatoret per bashkepunimin dhe mbeshtetjen e dhene.
Po pako me ushqime u shperndan dhe ne fshatin Iballe

Ramazan 2021

Rrape
Rrape
Rrape
Fushe Arrez
Fushe Arrez
Kryezi
Kryezi
Kryezi
Kryezi

Leave a Reply