Dhuro Zekatin

NjoftimMyftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Pukes se Sadakaja e Fitrit per person eshte 300 lek. Njekohesisht rikujtojme se Myftinia Puke pervec kuotes se antarsimit vjetore ben mbledhjen e Zekatit si dhe Sadakan e Fitres.Me poshte keni sqarimin e pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise.
Per me shume kliko ketu: https://www.facebook.com/komunitetimysliman/posts/3999205660139959

Leave a Reply