Myftinia Puke ndihmon disa familje ne fshatin Rrape

IMG-20190511-WA0015

Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke me mbeshtetjen e Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperi dhe shoqates Mirenjohja organizoj shperndarjen e disa pakove ushqimore per disa banore ne Rrape dhe rrethinen e saj. Ne shperndarjen e pakove mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani, Atasheu i Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperi Jaser al Bader dhe perfaqesues te shoqates Mirenjohja Ermal Cela. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj Ambasaden e Kuvajtit ne Shqiperi dhe popullin Kuvajtian te cilet prej disa vitesh ka ndihmuar me ushqime disa familje ne rrethin e Pukes. Ndersa Atasheu al Bader falenderoj Myftinin e Pukes per bashkepunimin duke uruar agjeruesit e ramazanit, per nje agjerim dhe lutje te pranuar.

Ne kete projekt u perfshin disa familje ne Rrape, Hadroj, Rrap, Rrype.

Ramazan 2019

20190511_150908 20190511_150935 IMG-20190511-WA0014

Leave a Reply