Myftinia Pukë ndihmon disa familje me dru për ngrohje

Myftinia Puke e mbeshtetur nga Humanitarian Relitef Socaity dhe Fondacioni Mirenjohja ju erdhi ne ndihme disa familjeve me lend drusore ne keto dite te ftohta dimri. Ne shperndarje mori pjese edhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoi donatoret per ndihmen e dhene.
Date, 21.1.2023

Leave a Reply