Myftinia Puke fillon projektin e disa takimeve me titull:”Keshilla Islame”

Myftinia e rrethit Puke ka filluar nje cikel takimesh ne rrethin e Pukes me titull “Keshilla Islame”

Xhamia e Pukes 15.11.2015
Xhamia e Pukes 15.11.2015

Pas Xhamise Iballe programi “Keshilla Islame” u organizua edhe ne Xhamin e qyteti te Pukes.

Sote me 15.11.2015 ne Xhamin e re te qytetit te Pukes pas namazit te akshamit Myftiu Gezim Kopani mbajti nje predikim. Kryesish Myftiu Gezim Kopani ndaloi mbi kulturen islame dhe dobin e adhurimit te Allahut. Myftiu Gezim Kopani ne lidhje me Keshillat Islame vuri ne dukje se: “Myslimani qe beson ne Allahun xh.sh cdo here eshte rob falenderus i Allahut. Ai nuk mendon keq per tjeterin jo ma tia bej ate. Myslimani falenderon Allahun xh.sh pasi cdo gje qe posedon ose jo jane krijuar nga Allahu.” Gjate ketij predikimi Myftiu ndaloj edhe tek ngjarjet e fundit ne Paris duke theksuar se akte te tilla nuk kan asnje lidhje me mesimet islame.

Nderkoh programi “Keshilla Islame” pritet te zhvillohet edhe ne disa vende te tjera te rrethit te Pukes.

Puke me; 15.11.2015

Leave a Reply