Myftinia ben pergatitjet per festen e Kurban Bajramit

Ne kuader te festes se Kurban Bajramit me date 20.09.2015 eshte zhvilluar mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise se rrethit te Pukes.

Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke  20.9.2015
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke
20.9.2015

Ne kete mbledhje Keshilli i Myftinise se rrethit Puke nder te tjera vendosi:

1.Miratohet propozimi i Keshillit te Xhamise se Re Puke dhe Erjon Syla komandohet ne detyren e imamit te Xhamise se Re te qytetit te Pukes.

2.Miratohet propozimi i Keshillit te Xhamise se Re Puke dhe H.Halit Ringaj komandohet ne detyren e Myezinit te Xhamise se Re te qytetit te Pukes.

3.Miratohet plani i punes mbi organizimin e aktiviteteve fetare si dhe te shperndarjes se mishit te me rastin e festes se Kurban Bajramit.

4.Miratohet propozimi i Seketarit te Keshillit te Myftinise Puke Afrim Laçi bere me date 18.09.2015.

5.Miratohen propozimet per vlersim me çertifikat “Mirenjohje” si dhe propozime te tjera bere gjate kesaj mbledhje.

Puke me;20.09.2015

Leave a Reply