Mishi i kurbanit shperndahet edhe ne Puke dhe Fushe Arrez

Myftinia e rrethit Puke fale mbeshtetjes se donatoreve te ndryshem ka bere te mundur shperndarjen e mishit te kurbanit edhe ne qytetin e Pukes dhe te Fushe Arrezit.20150925_104515.jpg

Ndryshe nga vitet e tjera Myftinia Puke ka arritur te shperndaje nje sasi te konsidorueshme te mishit te kurbanit ne qytetin e Pukes dhe te Fushe Arrezit. Nga dhurata e mishit te kurbanit perfituan familjet qe kane femije jetim,te semur, para dhe tetra plegjik,familjet ne gjak etj. Nga kjo shperndarje ne qytetin e Pukes perfituan mbi 400 familje ndersa ne qytetin e Fushe Arrezit 200 familje.

Mishi i kurbanit u mundesua nga: Shoqata Istanbul, Deniz Feneri, Myftinia e Prizrenit dhe Ambasada e Kuvajtit, shoqata SHBKI Puke etj.

Puke me 26.9.2015

Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015

Leave a Reply