Myftinia Puke shperndan mishin e kurbanit ne;Flet,Xathe,Sakat,Trun

Ne kuader te festes se Kurban Bajramit, Myftinia e rrethit Puke me date 26.09.2015 ka bere

Flet,26.9.2015
Flet,26.9.2015

shperndarjen e mishit te kurbanit.

Pas grupit te punes ngritur nga Keshilli i Myftinise Puke, vijoi puna e shperndarejes se mishit te Kurbanit ne fshatin; Flet, Xathe, Sakat dhe ne Trun. Kjo shperndarje u mundesua ne saj te mbeshtetjes se shoqates Istanbul dhe Fondacionit Miresia.

Date; 26.09.2015

 

 

Xathe, 26.9.2015
Xathe, 26.9.2015
Xathe, 26.9.2015
Xathe, 26.9.2015
Xathe, 26.9.2015
Xathe, 26.9.2015
Trun, 26.9.2015
Trun, 26.9.2015
Trun, 26.9.2015
Trun, 26.9.2015
Trun, 26.9.2015
Trun, 26.9.2015
Sakat,26.9.2015
Sakat,26.9.2015
Sakat,26.9.2015
Sakat,26.9.2015
Flet 26.9.2015
Flet 26.9.2015
Sakat,26.9.2015
Sakat,26.9.2015
Flet 26.9.2015
Flet 26.9.2015
Flet 26.9.2015
Flet 26.9.2015

Leave a Reply