Ministri i puneve te jashtme te Turqise Ahmet Davutoglu viziton Medresen e vajzave Shkoder

037
KA QENË E SHKURTËR VIZITA E MINISTRIT TË PUNËVE TË JASHTME TË REPUBLIKËS SË TURQISË PROF AHMET DAVUTOGLU NË AMBIENTET E MEDRESESË “HAXHI SHEH SHAMIA” DEGA E VAJZAVE. MINISTRI DAVUTOGLU U PRIT NGA DREJTUES TË LARTË TË SHOQATËS “ISTANBUL” DHE KOORDINATORJA E DEGËS SË VAJZAVE ZJ ELONA SYTARI E CILA PASI I UROI MIRËSEARDHJEN E INFORMOI MINISTRIN DAVUTOGLU NË LIDHJE ME SHKOLLËN DHE PROCESIN E PUNËS.
MË PAS TË PRANISHMIT BËNË NJË FOTOGRAFI ME PRANINË E MINISTRIT, I CILI VIJOI PROGRAMIN ME VIZITA TË TJERA NË QYTET.
/shoqataistanbul.org/

Leave a Reply