MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTINE FILLIMIT TE MUAJIT RAMAZAN 2021

Gezim Kopani (Myftiu i Pukes)

Bismilahir Rahamanir Rahaim!(Ne emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit)!
Te nderuar besimtare mysliman te rrethit Puke!
Kam kenaqesin tju njoftoj se neser date 13 prill 2021 fillon muaji i bekuar Ramazan. Muaj ky i cili vjen me begati, miresi, falje dhe shperblim per te gjithe agjeruesit e tij.Ramazani eshte muaji i Kur’anit i cili na fton ne berjen e ibadeteve dhe puneve te mira.
Te nderuar besimtare! Sot sfidat dhe problemet jane te shumta por me besim ne Allahun xh.sh; si dhe duke ndihmuar njeri tjeterin do ia dalim ndaj çdo sfide apo problemi.Ne fund uroj te gjithe myslimanet, pukjanet qe ndodhen ne emigrim per shendet dhe lumturi.
Allahu ju ruajt te gjitheve!
Dhe nje here Agjerim te pranuar tek Allahu xh.sh. !

Gezim Kopani
Myftiu i rrethit Puke

Leave a Reply