Me dt.26.11.2016 seminar me xhematin e grave te qytetit te Pukes

Njoftim:
Me date 26.11.2016 ora 11:00 ne Sallen e Leksioneve te Pallatitit te Kultures Pukes Myftinia Puke / Sektori i Gruas zhvillon seminarin “Pozita e femres ne Islam dhe roli i saj ne shoqeri.”
Ne kete siminar do ndiqet nje mini dokumentar mbi rolin e gruas, kumtesa, pershendetje dhe mbyllja me nje koktej.
Aktiviteti eshte vetem per femra.
Ju mirepresim !

 

Leave a Reply