Mbremje fetare ne kuader te lindjes se Profetit Muhammed a.s.

Në kuadër të muajit të lindjes së Profetit Muhammed a.s, Myftinia Pukë zhvilloi mbrëmjen e sotme në xhamin e qytetit të Pukës bisedë fetare kushtuar jetës dhe këshillave të Profetit Muhammed a.s.Pas leximit të disa ajeteve Kur’anore nga imam Erjon Laçi, Myftiu Gëzim Kopani mbanjti biseden islame mbi jeten dhe këshillat e profetit Muhammed a.s.Në fund të takimit u bë shpërndarja e disa librave mbi këtë tematikë.

Pukë, 29.10.2021

Leave a Reply