Kryetar i Sofrës Pukjane Tonin Alia viziton Myftinin Pukë

Nga vizita e Kryetarit të Sofrës Pukjane Tonin Alia në Myftinin e Pukës.
Myftiu Gëzum Kopani pasi e falenderoj për viziten e njohu atë mbi aktivitet e Myftinisë dhe njëkohësisht e uroj për zgjedhjen e tij në Krye të Sofrës Pukjane.
Nga ana e tij Tonin Alia pasi vlersoj punën e Myftinisë Pukë dhe shprehu gatishmërin e tij dhe të Sofrës Pukjane për bashkëpunim në të mirë të pukjanëve padallim. Me pas ai kreu i Sofrës Pukjane përcolli urime për muajin e ramazanit.

Leave a Reply