KMSH, Shtron iftare per agjeruesit pukjan

Ne kuader te muajit te Ramazanit Komuniteti Mysliman i Shqiperise nepermjet Myftinise Puke ka organizuar shtrimin iftaresh ne rrethin e Pukes.

Ne iftare mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani, antare te keshillit te Myftinise Puke, agjerues dhe familje te varfra. Ne perfundim te iftari Myftiu i Pukes para se te behej duaja e bukes falenderoi Allahun per miresine e Ramazanit duke e lutur Allahun xh.sh per pranimin e agjerimit dhe lutjeve te ndryshme qe bejme ne kete muaj.Njerazi dua te falenderoj edhe Komunitetin Mysliman te Shqiperise i cili beri te mundur shtrimin e ketij iftari.

IMG_164

Leave a Reply