Ka nderruar jete hoxha H.Fejzi Zaganjori

Te Allahut jemi dhe te Ai do te kthehemi!

Me date 8 prill 2021 hoxha i nderuar i xhamis se Rusit – Shkoder Haxhi Fejzi Zaganjori ka nderruar jete. Ai ka sherbyer si imam ne xhamin e Rusit, Sekretar i Keshillit te Myftinise Shkoder aktivist dhe pajtimtar kembetar.

Pas viteve 1990 ai ka qen disa here per vizite dhe pune ne rrethin e Pukes duke marr pjese ne aktivitet e Myftinise Puke, falje te namazit te xhumas, hytbe, simpoziume etj.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shpreh ngushellime familjes se hoxhes, xhematit te xhamis se Rusit, Myftinise Shkoder etj.Allahu e meshirofte dhe e befte banor te xhennetit!

H.Fejzi Zaganjori

Leave a Reply