Ftese publike : Me 4 nentor 2023 behet perurimi i rindertimit te xhamise se vjeter te Koder Hanit Puke

F T E S Ë
PUBLIKE
Kemi kënaqesin e veçantë te ju ftojmë më datë, 04 nëntor 2023, ora 10:20 në ceremonin e Inagurimit të rindërtimit të xhamisë së vjetër të Kodër Hani Pukë.
Informacion i shkurtër mbi xhamin: Xhamia Kodër Hani Pukë është xhamia më e vjetër e rrethit Pukë. Shërbimet e para fetare filluan si mesxhid rreth vitit 1523, për të ardhur tek ndërtimi i xhamisë së Kodër Hanit në vitin 1600.
Punimet për rindërtimin e xhamisë filluan më 16.10.2019 dhe përfunduan më 01.10.2023

Leave a Reply