Deputeti i LSI per qarkun Shkoder merr persiper rindertimin e xhamise Rrypë

Gjate vizites se bere me rastin e Fiter Bajramin ne Myftinine e Pukes deputeti i LSI per Qarkun e Shkodres Agron Cela ka marr persiper rindertimin e xhamise se fshatit Rrype te njesise administrative te Rrapes.20160705_084858

Ne fjalen e tij deputeti Cela tha: “Ne diskutuam dite me pare per xhamin e Rrapes. Organizova shoket dhe miqt dhe fondi qe ju e keni percaktuar me kohe per kete xhami eshte bere dhe pse jo te hapet edhe nje shtepi e re, te rindertohet edhe nje here sic ka qene. Ne e bejme me shpirt. Ne e bejme per hatrin e miqve dhe shokeve xhamise dhe vellezerve tone qe jane atje qe ta kene me afer shtepin e Zotit dhe te kryejne ritet fetare aty ku e kane me afer dhe me mire. Per mua eshte dy fishe kenaqesi sepse eshte ne fshatin ku babai im ka lindur . Eshte dy fish kanaqesi qe jam pjese e kontributit te rindertimit te xhamise ne Rrape-Rryp.”

05 korrik 2016

20160705_085946 20160705_090558 20160705_084858

Leave a Reply