Aktivitete sportive me nxenesit e Kur’anit

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMyftinia e rrethit Puke ka organizuar gjate dites se sotme disa aktivitete sportive me nxenesit e Kur’anit ne qytetin e Pukes.

Ky aktivitet mbeshtet nga Myftinia Puke me qellimin e afrimit te rinise ne rrugen e Islamit nepermjet lojrave sportive. Aktivitete te tilla sociale kane nje rendesi te vecante kur dihet shkalla e larte e shthurjes me te cilen perballen sot rinia.

Ne rrethin e Pukes ka dy qendra socialo-fetare qe zhvillojne kurse fetare dhe jo vetem me rinine Pukjane. Kursi i pare organizohet nga shoqata Shbki Puke ne bashkepunim me shoqaten V.H.KI. Istanbul si dhe kursi i dyte qe organizohet nga shoqata Vakfi Islamik Shqiptaro-Turke.

Leave a Reply