Aktivistet e gruas për Fushë Arrëzin vizit në Myftininë e Pukës

Në kuader të takimeve me grat myslimane, Përgjegjësia e Zyrës së Gruas pranë Myftinisë Pukë Erjola Kopani priti në takim aktivistet e grave për qytetin e Fushë Arrëzit. Gjatë takimit u diskutua për zhvillimin e aktiviteteve në qytetin e Fushë Arrëzit dhe shkëmbimin e eksperiencave.

Leave a Reply