Home » Archives by category » Video (Page 3)

Myftinia Puke nuk pranon te jete pjese e iftareve te politikes

Myftinia Puke nuk pranon te jete pjese e iftareve te politikes

Gjate nje prononcimi publik , Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka bere me dije se: “Myftinia Puke nuk do jete pjese te asnje iftari te asnje force politike, te asnje kandidati per deputet duke pasur parasysh qellimin dhe objektivat qe mund te kete per keto iftare. Shpresojme te gjejme mirekuptimin e forcave politike pasi fete […]

Myftinia Puke shtron iftare me mbeshtetjen e Bashkesise Islame te Kosoves

Myftinia Puke shtron iftare me mbeshtetjen e Bashkesise Islame te Kosoves

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Bashkesise Islame te Kosoves ka organizuar shtrimin e disa iftareve ne rrethin Pukes. Ne iftarin e pare te shtruar  moren pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani , perfaqesuesit e Bashkesise Islame te Kosoves nje herazi drejtori i finances pran BIK Kasim Gerguri dhe anetari i Kryesise se BIK-ut Bahri Sejdiu. Ne […]

Inagurohet xhamia e fshatit Qerret Pukë

Inagurohet xhamia e fshatit Qerret Pukë

      Nën një atmosfere të mrekullueshme festive u zhvillua ceremonia e inagurimit të xhamisë së fshatit Qerret Pukë. Ceremonia e inagurimit u hap me Hymnin Kombëtar për të vijuar më pas pjese Kur’anore si dhe një pjesë hyrse nga nxënësit e mejtepit të xhamisë Qerret. Në këtë ceremoni nderuan me pjesmarrjen e tyre N/Kryetari i […]

Myftinia Pukë nis proçeduren për rindërtimin e xhamisë së vjetër të Kodër Hanit

Myftinia Pukë nis proçeduren për rindërtimin e xhamisë së vjetër të Kodër Hanit

Në kuadër të ringritjes së trukturës islame në rrethin e Pukës, Myftiu i Pukës Gëzim Kopani i shoqëruar nga kreu i fondacionit Mirësia Korab Kaja zhvilloi një takim pune me kreun e Bashkisë Pukë z.Gjon Gjanaj.  Në takim Myftiu i Pukës Gëzim Kopani pasi falenderoj kreun e Bashkisë Pukë për bashkepunimin i shprehu atij kërkesen për miratimin […]

Myftinia Puke zhvillon simpoziumin “Mesazhe Profetike”

Myftinia Puke zhvillon simpoziumin “Mesazhe Profetike”

Ne kuader te neteve te “Mira” Myftinia Puke zhvilloi ne qytetin e Pukes simpoziumin “Mesazhe Profetike.” Aktiviteti u hap me hymnin Kombetare per te vijuar me disa verste Kur’anore dhe me pas me nje dokumentare kushtuar vlerave profetike te Profetit Muhammed a.s. Ne aktivitet mori pjese N/Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise Gazmend Aga , […]

Nis ne Puke aktiviteti me titull “Namazi i femijeve”

Nis ne Puke aktiviteti me titull “Namazi i femijeve”

Sot ne xhamin e qytetit te Pukes ka nisur aktiviteti me titull: “Namazi i femijeve”. Ne kete aktivitet moren pjese femijet e kursit te Mejtepit Puke dhe jo vetem te cilet pasi moren disa njohuri te shkurta mbi fene islame zhvilluan disa lojra zbavitese. Qellimi i ketij aktiviteti eshte afrimi i femijeve te familjeve myslmane […]

Festohet Kurban Bajrami ne rrethin e Pukes

Festohet Kurban Bajrami ne rrethin e Pukes

Me rastin e Kurban Bajramit qindra besimtare mysliman te rrethit Pukes i jane drejtuar xhamise per te kryer ceremonin e faljes se namazit te Kurban Bajramit. Qe ne oret e pare lutjet,duat dhe tekbiret zbukuruan xhamit duke krijuar atmosfere te vecante dhe te gezueshme tek zemrat e cdo myslimani. Namazi dhe Hytbja e Kurban Bajramit […]

Myftiu i Pukes uron besimtaret me rastin e Fiter Bajramit

Myftiu i Pukes uron besimtaret me rastin e Fiter Bajramit

Bismilahir Rahmanir Rahim Ne emer te Zotit. Meshiruesit . Meshireberesit.   Te nderuar besimtare ! Ne keto momente, dite dhe nate te vecante kam kenaqesin qe nepermjet ketij mesazhi te uroj besimtaret mysliman te rrethit te Pukes agjerim te pranuar tek Allahu i Madheruar. Sebashku perjetuam nje Ramazan te mbushur plot miresi dhe shprese. Ai […]

Myftiu i Pukes uron besimtaret me rastin e Fiter Bajramit

Bismilahir Rahmanir Rahim Ne emer te Zotit. Meshiruesit . Meshireberesit.   Te nderuar besimtare ! Ne keto momente, dite dhe nate te vecante kam kenaqesin qe nepermjet ketij mesazhi te uroj besimtaret mysliman te rrethit te Pukes agjerim te pranuar tek Allahu i Madheruar. Sebashku perjetuam nje Ramazan te mbushur plot miresi dhe shprese. Ai […]

FAMILJA – REPORTAZH

Share

Ne kuader te Mevludit Zyra e Gruas zhvilloj nje takim ne grate e qytetit te Pukes

Ne kuader te muajit te Mevludit Zyra e Gruas pran Myftinise Puke ne bashkepunim me Zyren e Gruas te KMSH-se organizoj nje takim me disa nga grat e xhematit te xhamise se qytetit te Pukes. Takimi u hap me disa ajete Kur’anore per te vijuar me fjalen pershendetese te pergjegjeses se Zyres se Gruas prane Myftinise […]