Myftiu Gezim Kopani priti ne nje takim perfaqsuesit e shoqates “Perpjekje”

Sot me 23.01.2016 Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim kreun e shoqates “Perpjekja” Dritan Sylia i cili shoqerohej edhe me disa anetere te tjere te kesaj shoqate.

Ky takim u zhvillua ne kuader te bashkepunimit qe Myftinia e rrethit Puke ka bere me shoqaten Perpjekja. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoi kryetarin e shoqates Perpjekja per bashkepunimin dhe ndihme e dhene Myftinise se rrethit Puke dhe nepermjet saj dhjetra familjeve ne nevoje myslimane ne Puke.

Ne fjalen e tij Dritan Sylia nder te tjera tha: “Falenderojme Myftinin e Pukes per bashkepunimin dhene duke realizuar sebashku vitin e kaluar projektin e “mishit te kurbanit” nga ku perfituan dhjetra familje ne nevoj. Ky bashkepunim do vijojne ne te mire te motrave dhe vellezerve mysliman.

Leave a Reply