Myftiu Gezim Kopani zhvilloi nje takim me prinderit e nxenesve te Kur’anit Puke

Gjate paradites se sotme date 23.01.2016 Myftiu Gezim Kopani zhvilloi nje takim me prinderit e nxenesve te Kur’anit prane qendres se Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke.

Ne kete takim Myftiu Gezim Kopani pasi falenderoi kontribuesit e ketyre kurseve shoqaten Istanbul dhe Shoqaten Bashkesia Kultura Islame Puke ndaloi pak mbi rendesin qe prinderit mysliman duhet tu kushtojne kurseve islame. Jane keto kurse qe me mesimet islame ne te cilat jepen te arrin te kultivojne ne zemrat e femijeve dhe brezit te ri, vlerat islame. Prandaj te gjithe sebashku mund dhe duhet te ti rrisim sa me shume numrin e nxenesve ne keto kurse.

Gjate takimit prinderit kerkuan mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman per arsimimin me dijen islame te brezit te ri ne rrethin e Pukes.

Kurset islame prane qendres se shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke vijojne qe nga viti 1998 nga ku kan marr mesim mbi 1000 famije mysliman dhe jo vetem.

Leave a Reply